Forældre information

Hvad skal forældre forvente?

 • Det er en weekend uden ret meget sund mad.
 • Der bliver drukket masser af sodavand.
 • Sengetiderne er ikke eksisterende hele weekenden.
 • Man får nogle meget trætte børn hjem om søndagen.

Hvor gammel skal man være?

Vi har valgt at sætte en aldersgrænse på mindst 10 år. Vi kan desværre ikke fungere som forældre eller pædagoger for så mange deltagere på én gang.
Derfor har vi vurderet, at 10 år er minimumsalderen for at deltage. Når det så er sagt så gør vi naturligvis alt for, at vores deltagere unge såvel som gamle får en god weekend i gode og trygge rammer.

Hvad med alkohol og rusmidler?

Vi tager stor afstand fra alkohol og andre rusmidler, og det er ikke tilladt på nogen måde at medbringe eller nyde hverken alkohol eller andre rusmidler under Thy Party. Dette gælder naturligvis også uden for arenaen, også på parkeringspladsen.

Kan vi konstatere at en deltager er påvirket af alkohol eller rusmidler, medfører dette øjeblikkelig bortvisning.

Hvad er nødvendigt for at deltage?

 • Man skal købe sin egen billet - se mere om billet under billet informationer.
 • Man skal selv medbringe egen computer, og selv medbringe de spil man ønsker at spille og deltage i konkurrencer i - se evt. vores anbefalinger til en huskeliste.
  Man skal have klargjort sin computer inden at man ankommer - dvs. opdatere spil og rense den for evt. virus.
 • Man skal kunne passe på sig selv.
 • Man skal være klar til en sjov weekend.

Hvad skal vi spise?

Det er muligt at købe billet med forplejning, hvor vi har sammensat en menu med morgenmad, frokost og aftensmad, så de ikke skal tænke på det.
Derudover vil cafeteriet i hallen sælge mad, slik, sodavand og meget mere. Ydermere byder Hurup på pizzarier samt dagligvare butikker.

Som forældre skal man ikke forvente den sundeste kost under et LAN party, og det gør sig også gældende til Thy Party. Vi går som arrangører ikke rundt, og holder øje med hvad de unge spiser og drikker af usunde sager.
Madbilletten som kan tilkøbes består af en række fornuftige måltider med en varieret kost. For nærmere information ser under billet informationer.

Problemer eller nødkald?

Under hele Thy Party sidder flere frivillige klar på telefonen i tilfælde af problemer.
Følgende personer vil være mulig, at kontakte:

 1. Martin Grave Bjerre (bestyrelsesformand): Tlf. nr. XX XX XX XX
 2. Bjørn Nyholm (sikkerhedsansvarlig): Tlf. nr. XX XX XX XX

(Telefonnumrene offentliggøres inden arrangementet.)

Hvem er arrangørerne?

Thy Party arrangeres af Thy eSport events som er en frivillig forening, der arrangerer eSports arrangementer (LAN parties) i Thy og omegn. Thy Party holdet består af ca. 25 frivillige, som brænder for eSport og computere.
Formålet med Thy Party er, at møde andre med samme interesse og lyst til eSport og computer. Thy Party skal være et sjovt og godt socialt miljø for børn og unge, så de møder nye mennesker og skaber nye venskaber.
Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at I som forældre kan føle jer trygge ved at sende jeres børn og unge afsted til Thy Party.

Arrangørerne 2017